Θεσπρωτία Διαμονή

Θεσπρωτία Διαμονή

Ξενοδοχεία, Σουίτες, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Στούντιος, Δωμάτια, Παραδοσιακοί Ξενώνες, Βίλες, Επιπλωμένες Κατοικίες, Οργανωμένα Κάμπινγκ, Γλυκή, Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσα, Μαργαρίτι, Παραμυθιά, Πέρδικα, Πλαταριά, Σύβοτα, Φιλιάτες


Hellasradio

ΑΚΤΑΙΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Αγίων Αποστόλων 17, Ηγουμενίτσα 461 00 
Τηλ. 26650 22707

URL. hotel-aktaion.gr/en

Το ξενοδοχείο Ακταίον στην παραλία της Ηγουμενίτσας, πολύ κοντά στο λιμάνι για Κέρκυρα και Ιταλία, είναι μια θαυμάσια επιλογή για όλους εσάς που επιθυμείτε μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σε ένα περιβάλλον που υπόσχεται την ποιότητα και την αισθητική τόσο στο περιβάλλον όσο και στις υπηρεσίες του.

Το ξενοδοχείο παρέχει parking, αυτόνομη ψύξη – θέρμανση και ζεστό νερό, γραμμή τηλεφώνου, ασύρματο internet, στεγνωτήρα μαλλιών,ψυγειάκι, bar και υπηρεσία δωματίου.


ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΙΓΓΑ 1872
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ

Μητροπολίτου Νεοφύτου 11, Παραμυθιά Θεσπρωτίας 462 00
Τηλ. 26660 23863
Fax: 26660 23863

URL. arhontiko-riga.gr

Το “Αρχοντικό Ρίγγα 1872” βρίσκεται στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πέτρινο κτίριο, το οποίο αποτελεί Ιστορικό Διατηρητέο Μνημείο που αποκαταστάθηκε και μετατράπηκε σε έναν ιδιαίτερης αισθητικής παραδοσιακό ξενώνα Α’ Τάξης.

Η αρχιτεκτονική και η φιλοσοφία διακόσμησής του, απεικονίζει το πέρασμα της παραδοσιακής ηπειρώτικης γής προς την κλασσική Ιταλική επαρχία.

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΙΓΓΑ 1872

Η συνολική δυναμικότητα φιλοξενίας είναι 24 κλίνες οι οποίες κατανέμονται σε 7 ατμοσφαιρικά δωμάτια-σουίτες με τζάκια, δρύινα πατώματα, χτιστά μπάνια, σιδερένιες ή ξύλινες αντικέ κρεβατοκάμαρες με λευκά κεντητά σεντόνια, πάνω σε μεγάλα ξύλινα πατάρια (εξώστες) με ορατές τις γριδιές (δοκάρια) της στέγης.
Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό φιλοξενίας, κλιματισμό ψύξης-θέρμανσης, ζεστό νερό, κουζινάκι, mini bar, τηλεόραση, τηλέφωνο, wireless internet.

Κοινόχρηστοι χώροι : Lobby-Reception, Wine Bar – Cafe, αίθουσα πρωϊνού με τζάκι, σαλόνι με τζάκι και πιάνο, υπόγειο κελάρι κρασιών, αύλειο χώρο με δένδρα και χώρους πρασίνου.


ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Γλυκή Θεσπρωτίας 462 00

URL. hotel-kleopatra.eu

Το ξενοδοχείο KLEOPATRA βρίσκεται στην Ήπειρο – Θεσπρωτία στον ποταμό Αχέροντα.


Θεσπρωτία Διαμονή

Βρίσκεστε στη Θεσπρωτία, επισκεφθείτε και τη σελίδα της Άρτας