counter stats

Χίος Διαμονή

Χίος Διαμονή

Χίος Διαμονή

Χίος Διαμονή, Ξενοδοχεία και Σουίτες, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα & Δωμάτια, Στούντιο, Επιπλωμένες Κατοικίες Διακοπών, Πανσιόν, Ξενώνες, Παραδοσιακά Καταλύματα, Μαστιχοχώρια, Μεσαιωνικά Χωριά, Χίος, Αγία Ερμιόνη, Αγία Φωτεινή, Αρμόλια , Αυγώνυμα, Βέσσα, Βολισσός, Βροντάδος, Γιόσωνας, Εμπορειός, Θυμιανά, Κάμπος, Καρδάμυλα, Καρφάς, Κοντάρι, Κώμη, Μέγας Λιμνιώνας, Μεστά, Ολύμποι, Πυργί

Chios Island Accommodation, Hotels and Suites, Traditional Settlements, Apartments for Rent, Studios, Rent Rooms, Holiday Furnished Houses, Pensions, Traditional Guesthouses, Agia Ermioni, Agia Fotini, Avgonima, Chios Town, Giossonas, Kampos, Kardamila, Karfas, Komi, Kontari, Megas Limnionas, Medieval Villages, Mesta, Olympi, Pyrgi, Thymiana, Vessa, Volissos, Vrontados


Hellasradio

CHIOS PANORAMA

Καρφάς Χίου
Τηλ. 694 824 9111

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΧΙΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια και αναζητητές της ήσυχης και ξέγνοιαστης διαμονής σε πλήρως εξοπλισμένα από υπηρεσίες δωμάτια, με θέα μοναδική.


ΙΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Βέσσα, Μεσαιωνικός Οικισμός, Χίος
Τηλ. 6973313154
Ιδιοκτήτης: Γιάννης Δουκουμετζίδης

TAYTOTHTA ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Tο παραδοσιακό Ξενοδοχείo Ιάνθη ευρίσκεται στη Βέσσα,, ένα από τα Μεσαιωνικά χωριά της Χίου, στο κέντρο του νησιού, σε απόσταση 19 χλμ νοτιοδυτικά της πόλης της Χίου.
Το χωριό πήρε το όνομά του πιθανώς από την ομηρική ονομασία βήσσα=κοιλάδα και εν συνεχεία Βέσσα επειδή βρίσκεται μέσα σε μία κοιλάδα. Είναι μεσαιωνικός οικισμός από το 1450, χαρακτηριστικό ¨Καστροχωρι¨ με στενά δρομάκια και ανέπαφη μεσαιωνική αρχιτεκτονική.

Η Βέσσα, οριοθετεί την περιοχή των Μαστιχοχωρίων, που αποτελούνται από εννέα χωριά, τα: Ελάτα, Λιθί, Μεστά, Ολύμποι, Πυργί, Αρμόλια, Καλαμωτή, Πατρικά. Κοινά τους γνωρίσματα είναι ο ιδιαίτερος οικοδομικός ιστός τους και η παραγωγή της Μαστίχας που προέρχεται από την καλλιέργεια του μαστιχοφόρου σχίνου, ο οποίος ευδοκιμεί μόνο σε αυτή την περιοχή της Χίου.

Σε μικρή απόσταση από τον οικισμό βρίσκονται οι αρχαιολογικοί χώροι ΑΝΑΒΑΤΟΣ και ΝΕΑ ΜΟΝΗ ΧΙΟΥ, μεγάλου ιστορικού, θρησκευτικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, με τα εξαιρετικά βυζαντινά ψηφιδωτά του 12ου αιώνα .

Σέ μικρή απόσταση από τη ΒΕΣΣΑ συναντά κανείς μικρά προσεγμένα λιμανάκια και ιδιαίτερες παραλίες, όπως το ΤΙΓΑΝΙ – ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ καί ΔΥΔΥΜΑ δυτικά, και ΚΩΜΗ – ΕΜΠΟΡΕΙΟΣ – ΜΑΥΡΑ ΒΟΛΙΑ στο νότο.

ΙΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Το παραδοσιακό Ξενοδοχείο ΙΑΝΘΗ βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του παραδοσιακού οικισμού της Βέσσας και είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο.

To Ξενοδοχείο αποτελείται από δύο 2 κτίρια “Α” και “Β” που βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ των 60 μ.

Στο κτίριο “Α” υπάρχει η Reception, το καθιστικό, η τραπεζαρία, το παρασκευαστήριο πρωινού και τεσσερα (4) δωμάτια μονόχωρα – δίχωρα. Yπάρχει μεγάλη αυλή – κήπος.

Στο κτίριο “Β” υπάρχουν δύο 2 μεγάλα δωμάτια και παρασκευαστήριο – κουζίνα. Υπάρχει μεγάλη βεράντα στον Α όροφο, και δώμα.

Τα δωμάτια έχουν ιδιαίτερο W.C, ΤV- mini bar – παροχή Internet.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΚΤΙΡΙΟ Α

Δωμάτιο ΙΡΙΣ – μονόχωρο – Δίκλινο – 1ος όροφος

Δωμάτιο ΑΜΑΡΥΛΙΣ – διχωρο – Τρίκλινο – 1ος όροφος

Δωμάτιο ΑΝΕΜΩΝΗ – τρίχωρο – Τρίκλινο – 1ος όροφος – δώμα

Δωμάτιο ΤΟΥΛΙΠΑ – μονόχωρο – Δίκλινο – Ισόγειο – αυλή.

ΚΤΙΡΙΟ Β

Δωμάτιο ΥΑΚΙΝΘΟΣ – μεγάλο μονόχωρο – Τρίκλινο 1ος όροφος

Δωμάτιο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ – μονόχωρο – Δίκλινο – 1ος όροφος


ΜΑΡΒΙΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Λημνιά, Βολισσός Χίου
Τηλ. 22740 21335

URL. chiosmarvinastudios.gr

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΜΑΡΒΙΝΑ βρίσκονται 70μ από την υπέροχη παραλία Μανάγρου στη Βολισσό Χίου.
Τα 8 δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, WC με ντους, κλιματισμό και ανεξάρτητα μπαλκόνια με θέα το Αιγαίο.


VELONAS ROOMS

Βροντάδος Χίου
Τηλ. 6932473564

Ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα δίπλα στη θάλασσα, για διακοπές όλο τον χρόνο!!!


Χίος Διαμονή

Χίος Διαμονή

Βρίσκεστε στη Χίο, επισκεφθείτε και τη σελίδα της Λέσβου